Fotokopi Makinesi Tamiri

Fotokopi Makinesi Tamiri

Kyocera, Utax, Triumph-Adler, Olivetti fotokopi makineleri anakart arızaları özel servisiyiz

Firmamız, özellikle Kyocera, Utax, Triumph-Adler, Olivetti fotokopi makinelerinin anakart arızalarını garantili çözebilen ekipman ve deneyime sahiptir. Ülkemizin her ilinden Kyocera, Utax, Triumph-Adler, Olivetti fotokopi makinelerinin anakartlarını bize kargo ile gönderebilirsiniz. Son model arıza tanımlama sistemlerimizle anakart probleminin çözer, garantili bir şekilde size kargo ile geri göndeririz.

Kyocera, Utax, Olivetti fotokopi mainbord arızaları için 0212 634 38 44 - 0549 497 38 80 telefonlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Masaüstü Bilgisayar Tamiri

Masaüstü Bilgisayar Tamiri

Yeni Diriliş Bilgisayar olarak Bağcılar'da bilgisayar sistemleri ve donanımları konusunda hizmet vermekteyiz. Sektörde uzman bir ekip ile bilgisayarların bakım, onarım, tamir işlemlerini yapmaktayız. Yavaş açılan veya donan bilgisayarların problemlerini çözüme kavuşturuyoruz. Ekran kartı hatalarını gideriyoruz. Her model ve marka bilgisayarların problemlerini yedek parça garantisi ile değiştiriyoruz.

Anakart - Mainbord Tamiri

Anakart - Mainbord Tamiri

Ülkemizin neresinde olursanız olun fotokopi anakart tamirinde bize danışın. Firmamız, Kyocera, Utax, Triumph-Adler, Olivetti fotokopi makinelerindeki anakart arızalarını garantili çözebilen ekipman ve deneyime sahiptir. Kurumsal veya bireysel kullanıcılar; Kyocera, Utax, Triumph-Adler, Olivetti fotokopi makinelerinin anakartlarını bize kargo ile gönderebilirsiniz. Son model arıza tanımlama sistemlerimizle anakart probleminin çözer, garantili bir şekilde size kargo ile geri göndeririz.

Kyocera, Utax, Olivetti fotokopi mainbord arızaları için 0212 634 38 44 - 0549 497 38 80 telefonlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Her Marka Notebook Tamiri

Her Marka Notebook Tamiri

Her marka notebook tamircisi Yeni Diriliş Bilgisayar olarak, her marka model dizüstü bilgisayarın tamirini parça garantili olarak yapmaktayız. En son teknolojik arıza tespit cihazları ile belirlenen arızaları sizlerin de onayını alarak hızlı çözümler üretiyoruz. Çünkü biliyoruz ki günümüzde amaç ne olursa olsun bilgisayarsız olmuyor.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi bilgisayarlar ile günlük işlerimizden sosyal medya takılmalarına, email ile haberleşmeden haber okumalarına bir çok eylemi bilgisayarlar ile yapıyoruz.

Fotkopi Makinesi Anakart Tamiri

Fotkopi Makinesi Anakart Tamiri

Firmamız her marka ve model fotokopi makinesi tamirinde ulaşabileceğiniz en iyi anakart tamir servisidir. Kyocere Fotokopi makinelerindeki tüm arızaları garantili çözen firmamız İstanbul Bağcılar'da faaliyet göstermektedir. Kyocera, Utax ve Olivetti anakart arızalarını uzman bir teknik ekip ile tamir etmektedir. Teknik servisimiz TSE belgeli bir elektronik servistir.

Adresimiz

Merkez Mah. İstanbul Cad.
676 Sokak No: 1
Bağcılar - İstanbul

Tel : 0212 634 38 44
Cep: 0549 497 38 80

mail: info@yenidirilisbilisim.com