Firma Profili

Yeni Diriliş Bilgisayar, İstanbul Bağcılar'da 25 yıldan beri fotokopi, yazıcı, bilgisayar ve çevre birimleri satış ve tamirini yapan köklü bir firmadır.

Firmamız notebook tamiri, bilgisayar tamiri, laptop tamiri, anakart tamiri, monitör tamiri, ve tablet tamirini deneyimli bir ekiple çözüme kavuşturmaktadır. Ayrıca veri kurtarma, yedek parça ve bilgisayar aksamları satış hizmeti vermekteyiz. Marka bağımsız olarak, konusunda eğitimli ve deneyimli teknik servis kadrosu ile garantili teknik servis hizmeti sunmaktayız.

Anakart Tamir Servisi

Firmamız anakart tamirinde en iyi hizmeti sunmak için yapılanmış çok özel teknik servise sahiptir. Kyocera, Utax, Yumi ve Triump-Adler fotokopi ve yazıcılarında oluşan anakart problemlerini teknik cihazla arıza tesbiti yapıyoruz. Uzman ekibimizle anakarttaki arızayı tamir ediyoruz

Yeni Diriliş Bilişim, fotokopi arızalarında, son kullanıcıdan küçük orta ve büyük boy işletmeler ve kurumlara kadar donanım alanında tamir, bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır. Bilgisayar ve çevre birimleri satış ve satış sonrası destek noktasında Bağcılar'dan İstanbul'un tüm ilçelerine hizmet vermektedir. Kyocera anakart tamiri, Utax anakart tamiri, Yumi anakart tamiri, Triump-Adler anakart tamiri için 0212 634 38 44 - 0549 497 38 80 hatlarımızdan bilgi alabilirsiniz Yeni diriliş Bilişim

Firmamız marka bağımsız bir firmadır. Her marka ve model bilgisayar ve yazıcıların tamirini yapacak bilgi birikimine sahiptir. Ülkemizde bilinen Casper, HP, Toshiba, Exper, Asus, Lenovo, Dell Markalı satış ve satış sonrası teknik hizmetlerini yüklenmekte olup, aynı zamanda oem ürünler ve sarf malzemeler noktasında da ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kapasitededir.

Misyonumuz; kaliteden ödün vermeden, ehliyetli ve liyakatlı tecrübeli kadrosuyla bireysel ve kurumsal bilişim ihtiyaçları karşılamak, oluşan arızalara hızlı ve sürdürülebilir çözümler üretmek. Bilgisayar ve ekipman ihtiyaçları temin edip, satış sonrası olası problemlere karşı en kısa zamanda çözüm üretip, iş akışının aksamadan devamlılığını sağlamaktır. %100 müşteri memnuniyeti ile uzun soluklu bir ticari hayatı sürdürebilmektir.

Bağcılar Bilgisayar Tamir Servisi

Bağcılar en güvenilir bilgisayar teknik servisi olarak Bağcılar ve çevre ilçelere hizmet etmekten mutluluk duyarız. Bugüne kadar sayısız bilgisayar, yazıcı ve fotokopi makinesi tamirini garantili olarak tamir etmiş olmak müşterilerin bizlere duyduğu güvenin eseridir. Anakart | mainbord | motherbord arızalarında en doğru çözümleri tecrübelerimizle çözüyoruz. Ram ve ekran kartı kaynaklı sistem donmalarında bizlere danışmadan tamir servisi çağırmayın. Sizlere telefon ile destek vermekten mutluluk duyarız.